DOE EEN BEROEP OP HISE

Wij zijn de ideale partner voor bedrijven en publieke organisaties bij het uitvoeren van (deel-)opdrachten binnen het productieproces. Bij ons kan je terecht voor houtbewerking, handling, assemblage en montage van producten. We leggen de lat hoog. Bij de opstart bekijken we telkens grondig op welke manier we te werk gaan en wie welke opdracht voor zijn rekening neemt. We werken hierbij vaak per twee in tandem. Hoogstaande producten afleveren is immers onze ultieme doelstelling.

Contacteer ons
DOE EEN BEROEP OP HISE

We leggen de lat hoog als het op jouw product aankomt

Bij Hise kan je zowel voor grote als kleine oplages terecht. We hebben een flexibel team van medewerkers waardoor we snel kunnen schakelen en organiseren. Daardoor slagen we erin om jou een vlugge respons en snelle verwerking van jouw opdracht te kunnen garanderen. Toch houden we vast aan onze check en dubbelcheck. Bij de uitvoering van élke opdracht hanteren we een controlepost. Opdracht per opdracht bekijken we hoe we deze vlot en efficiënt kunnen realiseren. Zo zijn we er zeker van dat we jou een perfect kwalitatief product kunnen afleveren. 

één contactpersoon, duidelijke afspraken

Met onze klanten onderhouden we een goede relatie. Je hebt één contactpersoon binnen Hise die jouw bestelling behandelt en opvolgt, en duidelijke afspraken maakt over kostprijs en deadline. We beloven enkel wat we ook daadwerkelijk kunnen waarmaken. Je weet waar je aan toe bent en je contactpersoon houdt je steeds op de hoogte.

De prijs kunnen we laag houden, in veel gevallen is het voordeliger dan de opdracht in je eigen bedrijf uitvoeren. Bovendien zorg je op die manier voor uitdagende tewerkstelling voor onze gedreven en enthousiaste medewerkers met goesting, die mogelijk doorstromen naar het reguliere arbeidscircuit. We werken intern aan een goede teamspirit en bieden onze medewerkers de nodige ondersteuning. Tegelijk laten we hen voldoende zelfstandig zodat ze verantwoordelijkheidsgevoel en eigenaarschap hebben bij de uitvoering van hun opdrachten. Dankzij onze gedreven medewerkers kunnen we een perfect product afleveren. 

Word vandaag nog klant van Hise

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×