KLANTEN AAN HET WOORD

'In Hise vonden wij een volwaardige partner'

Drukkerij Puntgaaf – Jo Vandenbulcke: 'We zijn heel tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk en het persoonlijke contact. We kunnen vlot overleggen en de afspraken worden heel strikt nageleefd. De samenwerking verloopt perfect en in een warm kader, het is altijd leuk om bij Hise over de vloer te komen!'
Lees meer

'Met repetitief werk kunnen wij altijd bij Hise terecht'

Vives - Luc Vercruysse: 'Als techniekacademie met meer dan 3.000 deelnemers waren we op zoek naar een betrouwbare partner voor bepaalde repetitieve taken. Na een eerste overleg werd meteen duidelijk dat Hise heel wat voor ons kan betekenen. Als non profit-organisatie vinden we het sowieso zinvol om met een bedrijf werkzaam binnen de sociale economie samen te werken.'
Lees meer

'Hise is een goede en uiterst flexibele partner'

Kreisy – Yves De Rudder: "Omdat we bijna buren zijn, is het enorm effectief om samen te werken. Voor ons doet Hise de pick en pack van onze tapijtjes. We hebben in Hise een goede en uiterst flexibele partner gevonden, net wat we nodig hadden!"
Lees meer

'Dankzij Hise konden wij onze klant sneller bedienen'

Moonfox - Klaas Ghekiere: "Hise heeft voor ons een grote opdracht al na één week kunnen afwerken. Zo moesten wij maar één keer transport voorzien en konden we sneller dan verwacht leveren bij onze klant. Ik weet dat we dit niet elke keer mogen verwachten, maar ik apprecieer het enorm dat de deadlines telkens zo goed bewaakt worden!"
Lees meer

'Hise denkt met ons mee'

Houtmagazijn Verdonckt - Isabelle Breda: "Elke week komen een aantal mensen begeleid werken bij ons. De grotere werken gebeuren in Hise zelf. Onze stalen zijn perfect afgewerkt. Hise denkt mee met ons bij een probleem. De materialen worden telkens door Hise afgehaald en afgewerkt teruggebracht."
Lees meer

'We zijn heel dankbaar voor de goede communicatie en flexibiliteit tijdens de coronacrisis'

Eliet NV – Koen Turpyn: "Zelfs tijdens de hele coronaperiode hebben Ben en Lies alles in het werk gesteld om ook dan de gevraagde producten aan te leveren. Hoedje af voor de organisatie en we zijn heel dankbaar voor de goede communicatie en flexibiliteit gedurende deze hele periode."
Lees meer

'Ik kom graag bij Hise over de vloer'

Vanrobaeys Kwaliteit Duivenvoeders - Bart Vanrobaeys: "Ik kan de emmers ook kunnen laten bedrukken, maar dan neem ik die mensen hun werk af. Bovendien zit Hise qua prijs heel goed. Er zijn een aantal mensen die dat bestickeringswerk heel graag doen. Ik spring altijd eens binnen. ‘De duif is daar’, zeggen ze dan. Ze zijn enorm enthousiast en halen voldoening uit hun werk, dat merk ik als ik hen zeg hoe tevreden ik ben met de goede en vlotte service."
Lees meer
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×